כ- 200 בני נוער, ילדים ומשפחות השתתפות בצעדת לפידים ונהנו ממופע אש מיוחד במינו
- מרכז העניינים – חדשות טבעון והסביבה חדשותיקנעם
- יקנעם: חנוכה של אירועים


יקנעם: צעדת לפידים. צילןם: דוברות יקנעם
כ- 200 בני נוער, חניכות וחניכי תנועת הנוער שביישוב, ילדים ומשפחות השתתפו בצעדת הלפידים המסורתית שהתקיימה ביישוב לרגל חג החנוכה. המשתתפים צעדו כשהם נושאים לפידים מתיאטרון יקנעם לעבר פארק חופז. בפארק נהנו כולם ממופע למשפחה כולה בראי החג שכלל מופע אש מיוחד במינו עם הפעלת הקהל.

יקנעם: צעדת לפידים. צילןם: דוברות יקנעם
בתום צמד המופעים התקבצו כולם להדלקת נר ראשון של חנוכה. הרב נועם דקל בירך את הקהל ואמר שאנו מודים לבורא עולם על כל הניסים והנפלאות שעשה בימים ההם, ומתפללים שיעשה גם בזמן הזה. הרב אמר שעם ישראל תמיד שרד בגלל הניסים, והוסיף שעם ישראל קיים בזכות המסורת, התורה והמצוות. ראש העיר, סימון אלפסי בירך ואמר שהחג הזה כולו אור וניסים והדגיש שאנו זקוקים להרבה אור ולהרבה ניסים. רה"ע אמר שכולנו תפילה שיהיה אור על כל עם ישראל ונכבד אחד את השני. בתום הברכות התכבדו ראש העיר ונציג תנועות הנוער להדליק נר ראשון של חנוכה, וכולם שרו יחד משירי החג. לכל המשתתפים חולקו סופגניות ע"י תנועת חב"ד.
צעדת הלפידים התקיימה בהובלת מחלקת הנוער ומחלקת יחד יקנעם – זהות יהודית ישראלית בקהילה מתנ"ס יקנעם, ובשיתוף עיריית יקנעם, תנועות הנוער, איחוד הצלה וחב"ד.
כתיבת תגובה