כבר כמעט 14 שנים שמסעדת הבשרים טנדוקה מובילה את תחום האוכל הכשר ובשנים האחרונות הפכו גם לבורג משמעותי גם לכל מי שמבקש לעשות אירוע או ארוחה מיוחדת (25 אנשים ומעלה). לאחרונה, הבעלים של המקום ערכו מספר שינויים לאחר הקורונה והמסעדה עובדת כרגיל עד השעה 17:00 ובימי רביעי המסעדה פתוחה גם בערב עם ארוחת מעשנה (לצד התפריט הקיים). בשאר הזמן המסעדה נערכים במתחם אירועים רבים, לפניכם סיפור הצלחה עמק יזרעאלי .
- מרכז העניינים – חדשות טבעון והסביבה חדשותיקנעם
- שומרים על האיכות
טנדוקה הכשרה ממוקמת ביקנעם המושבה למרגלות שמורת הרי מנשה. במתחם חצר כפרית מדהימה ומרחב פנימי מעוצב ונעים. לצד נתחי הבשר האיכותיים, שבהם הם משתמשים ושעוברים תהליך יישון במקום, ניתן ליהנות גם ממנות ראשונות מיוחדות, מגוונות וכמובן טעימות. הקו המנחה הוא: אווירה כפרית, שירות מוקפד ואוכל פשוט וטעים.
המסעדה הוותיקה הפכה עם השנים למוסד קולינרי של אוכל כשר בישראל אז נספר שמסעדת טנדוקה הינה מסעדת בשרים כשרה ואיכותית היושבת במבנה עתיק שהיה בשנים עברו הסילו (אסם התבואה) של חקלאי האזור. מבנה הסילו שדאגו לשאגו לשמר הבעלים הנוכחי, הינו מגדל המתנשא לגובה של כ-25 מטר שלתוכו היו מכניסים את כל תבואת חקלאי עמק יזרעאל. שטח המסעדה ממש, היה בעבר מקום אריזת השקים אשר היו מועברים על גבי משאיות לנמל חיפה ומשם מועמסים לאוניות משא שנשאו אותם לחו"ל. למסעדה חצר כפרית מדהימה בה ניתן לשבת וליהנות מריח גינת התבלינים ומפריחתם של שלל הצמחים הצומחים בחצר.
חוץ ממסעדה טובה שקיימת כבר כמעט 14 שנים, טנדוקה היא בית נפלא לאירועים פרטיים וחברות. המקום בנוי מחללים שונים וניתן לקיים אירועים מ-25 אנשים בחדר פרטי וכשהמקסימום הוא 140 איש ולמעשה המקום מציע תפריט עשיר וכשר שמתאים לאירועים כמו בר מצוות, חתונות, כנסים ואירועי חברה וכמובן שגם בריתות. אז חוץ מהחלל היפה היושב למרגלות הרי מנשה מה שחשוב באירוע מושלם הוא האוכל. שף ומבעלי המקום, עדי כהן בנה לאחרונה תפריט אירועים חדש, בין היתר תמצאו במנות הראשונות: חטיפי כבדי עוף פריכים על ריבת בצל ותבשיל אגסים ביין, קבבוני טלה בטמפורה עם טחינה צבעונית וסלט סלסה, סלט ירוק בוויניגרט הבית בתוספת פירות ואגוזים קלויים וסלט סלק ואגסים.
במנות העיקריות ייהנו באי האירוע ממנות בשר עסיסיות המוגשות על פלנצ'ה לוהטת כמו: אנטריקוט, סינטה, פרגיות, תבשיל אסאדו מעושן וצ'וריסו שהדגש הוא על הטריות של הבשר וכל זה לצד תוספות כמו אורז עם חמוציות ושבבי בצל, תפוחי אדמה אפויים וירקות קלויים. גם בגזרת הקינוחים החליט להפתיע השף כהן ושם תמצאו מבחר של קינוחים כמו טראפלס שוקולד, נוגט שוקולד, כנאפה חלווה גלילית וצ'ורוס.
שנשאל השף עדי כהן מה מיוחד באירועים בטנדוקה הוא עונה שהיופי של המיקום, השילוב של האוכל הטרי והעשיר עם אפשריות רבות של מתחמי אירוע לצד מערכות הגברה חדישות ומיוחדות נתונות פתרונות לאנשים מאזור עמק יזרעאל והסביבה שמחפשים לעשות אירוע ברמה גבוהה , במסעדה שקיימת קרוב ל-14 שנה עם מוניטין של אוכל כשר ומעולה. אני מבין שיש משמעות לעלויות פר אדם ולכן גם בנושא זה בנינו מערך אירועים שהמחיר יהיה זמין לכל אחד.
כתיבת תגובה