מרכיבים: 100-150 גרם עלי בזיליקום 2 רוזמרין קצוץ היטב שתי שיני שום כתוש 50 גרם פרמזן מגורד + עוד להגשה 50 גרם ערמונים חתוכים קלויים בהתנור + עוד להגשה 100 מל' שמן זית 200 מל' שמנת בישול 500 גרם ניוקי אופן ההכנה: לשים בבלנדר בזיליקום, רוזמרין, שום, פרמזן, שמן זית וערמונים. להעביר לסיר ולהוסיף שמנת […]
- מרכז העניינים – חדשות טבעון והסביבה אוכל
- מתכון השבוע: ניוקי בזיליקום, ערמונים ורוזמרין | מאת ג'ואן אסולין
מתכון השבוע: ניוקי בזיליקום, ערמונים ורוזמרין | מאת ג'ואן אסולין

מרכיבים:
100-150 גרם עלי בזיליקום
2 רוזמרין קצוץ היטב
שתי שיני שום כתוש
50 גרם פרמזן מגורד
+ עוד להגשה
50 גרם ערמונים חתוכים קלויים בהתנור + עוד להגשה
100 מל' שמן זית
200 מל' שמנת בישול
500 גרם ניוקי
אופן ההכנה:
לשים בבלנדר בזיליקום, רוזמרין, שום, פרמזן, שמן זית וערמונים. להעביר לסיר ולהוסיף שמנת בקצב איטי בחום בינוני עד שכל התערובת אחידה.
להרתיח סיר גדול של מים מלוחים, כאשר המים מגיעים לרתיחה להוסיף את הניוקי . הניוקי מוכן כאשר הוא צף למעלה.
להוציא את הניוקי המוכן בעזרת מסננת ולהעביר אותו למחרת עם מעט שמן עד שהוא מזהיב.
לחמם את הרוטב ולהוסיף את הניוקי המוזהב. להגיש עם ערמונים ופרמזן מעל.
בתיאבון
כתבות מעניינות נוספות
כתיבת תגובה