לשכבת החציל: 4 חצילים גדולים שמן לטיגון ומלח שכבת נפוליטנו 3 כפות שמן זית 1 בצל 2 שיני שום כתושות 2 קופסאות שימורים 400 גרם עגבניות בסגנון איטלקי/נפוליטנו 1 כפית סוכר 1 כפית מלח פלפל שחור 15 גרם בזיליקום טרי קצוץ לשכבת הגבינה ערבבו יחד חבילת מוצרלה מגורדת וחבילת פרמז’ן מגורדת הכנה: טגנו החצילים עד […]
- מרכז העניינים – חדשות טבעון והסביבה אוכל
- מתכון השבוע: מלנזנה ~ ג'ואן אסולין
מתכון השבוע: מלנזנה ~ ג'ואן אסולין

לשכבת החציל:
4 חצילים גדולים
שמן לטיגון ומלח
שכבת נפוליטנו
3 כפות שמן זית
1 בצל
2 שיני שום כתושות
2 קופסאות שימורים 400 גרם עגבניות בסגנון איטלקי/נפוליטנו
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
פלפל שחור
15 גרם בזיליקום טרי קצוץ
לשכבת הגבינה
ערבבו יחד חבילת מוצרלה מגורדת וחבילת פרמז’ן מגורדת
הכנה:
טגנו החצילים עד להזהבה וספגו את השמן בעזרת נייר סופג
מרחו את תבנית האפיה במעט רוטב נפוליטנו/איטלקי ומעליו הוסיפו שכבת חציל.
הוסיפו עוד קצת רוטב ושליש מכמות הגבינה, שוב שכבת חציל, רוטב ועוד שליש מהגבינה וחזרו על הפעולה שוב עם השכבה האחרונה.
אפו בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 40-50 דקות עד להזהבה
בונפטיט!!
כתבות מעניינות נוספות
כתיבת תגובה