מתכון השבוע
- מרכז העניינים – חדשות טבעון והסביבה אוכל
- מתכון השבוע: 'לחם פרא' בקדירת חימר
מתכון השבוע: 'לחם פרא' בקדירת חימר

מה צריך?
600 גרם קמח (אפשר לערבב שני סוגי קמחים ויותר)
כף שמרים
כף מלח
חצי כוס זרעי פשתן
חצי כוס גרעיני חמניה קלופים
600-500 מ"ל מים
אופן הכנה:
לערבב בקערה:
600 גרם קמח (למשל: חצי כוסמין וחצי קמח מלא)
כף שמרים יבשים
כף מלח
גרעיני חמניה וזרעי פשתן
להוסיף 500 עד 600 מ"ל מים…
להתפיח מכוסה בניילון כשעה.
להכניס את הסיר לתנור ל-20 דקות בערך בחום של 180 מעלות.
את הבצק ללוש שוב ולקפל ככדור.
להניח בזהירות בתוך הסיר החם.
לחרוץ את כיפת הבצק עם סכין.
לאפות כ-30 דקות ואז להסיר את המכסה
ולאפות עוד כ-20 דקות…
בתיאבון
*קדירת החימר באדיבות עדינה דה פיצ'וטו קרמיקה; להזמנות 0545983067
פרסומת
Uri josef drucker
Drucker350@hotmail.com
דירות למכירה בקפריסין
כתבות מעניינות נוספות
כתיבת תגובה