מתכון מנצח עם דפי אורז
- מרכז העניינים – חדשות טבעון והסביבה אוכל
- מתכון השבוע: בורקס גבינה ללא גלוטן
מתכון השבוע: בורקס גבינה ללא גלוטן


בורקס גבינה ללא גלוטן.
כלי הגשה באדיבות עדינה דה פיצ'וטו קרמיקה
מה צריך?
חבילת דפי אורז
מעט שמן
שומשום או קצח, לקישוט
למילוי:
קופסת קוטג‘ או גבינה
ביצה
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
אופן הכנה:
חממו תנור ל-180 מעלות
ערבבו את רכיבי המילוי יחד
טבלו דף אורז בקערה של מים חמימים והשרו 5 שניות
העבירו את דף האורז למשטח יבש ובמרכזו הניחו כף גדושה מהמלית, סגרו בצורת
מעטפה – כך עם כל הדפים.
מסדרים את הבורקסים על תבנית משומנת, מברישים בשמן זית ומעטרים בשומשום או קצח.
אופים כחצי שעה עד להזהבה.
*אל תוותרו על הביצה, היא מונעת מהגבינות להישפך מהבורקס במהלך האפייה – אפשר להמיר את הביצה בכף קורנפלור.
כתבות מעניינות נוספות
כתיבת תגובה