השבוע נמליץ לכם ע למסעדת ארטישוק בבית אלפא ועל העוגה הנדירה שזכינו לטעום
- מרכז העניינים – חדשות טבעון והסביבה אוכל
- מרכז העניינים: פינת המלצת השבוע


עוגת גבינה עם קרם קפה – מסעדת ארטישוק בית אלפא
היינו בארוחת בוקר במסעדת ארטישוק הכשרה בבית אלפא, נהנינו במיוחד מעוגת הגבינה עם קרם הקפה שרק בשבילה נמשיך ונחזור לארטישוק. לא יכולנו לעזוב בלי המתכון של העוגה והנה הוא לפניכם.. גזרו ושמרו!!
מתכון השבוע – הומאז’ למסעדת ארטישוק המעולה ולעוגת הגבינה המיוחדת שלהם
לבסיס:
2 כוסות ביסקוויט וניל
2 כוסות ביסקוויט שוקולד
100 גרם חמאה מומסת
למלית:
500 גרם גבינת שמנת
7 כפות סוכר
2 כפות קמח
ביצה גדולה
חצי כוס שמנת מתוקה
לקרם אספרסו:
1 חבילה אינסטנט וניל – מכינים לפי הוראת היצרן.
מוסיפים לתערובת האינסטנט וניל 5 מנות אספרסו (כחצי כוס) על חשבון הנוזלים (חלב/מים) לפי הוראות ההכנה של הפודינג.
אופן ההכנה:
1. טוחנים את הביסקוויטים עם החמאה במעבד מזון עד לקבלת פירורים גסים.
2. משטחים את הבצק על בסיס התבנית.
3. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
4. מערבלים במהירות חלשה במיקסר בוו לישה גבינה, סוכר, קמח, ביצים ושמנת (מוסיפים את המרכיבים באיטיות).
5. יוצקים את הקרם על הבצק האפוי.
6. אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות.
7. מצננים לילה במקרר.
8. מורחים שכבה אחידה של קרם הקפוצ’ינו על העוגה מצננים כשעתיים נוספות.
תודה לכם מסעדת ארטישוק על העוגה הנפלאה הזו ונתראה בקרוב!

חיסלנו את העוגה בשתי דקות בלבד
כתיבת תגובה