מגנוליה (פרח), על ידי המסעדן אלברט אברמוב ומשיקה תפריט עסקיות ערב החל מ-40 ₪ לרגל החזרה לבית הספר הבר-מסעדה שנפתחה לאחרונה ביקנעם משיקה השבוע תפריט עסקיות ערב חדש (16:00-20:00) החל מ-40 ₪ בלבד, העסקית בנוייה ממנה עיקרית, תוספת ושתייה. בנוסף באותן השעות יהנו הסועדים מ-2 מנות מהמטבח הקווקזי בעבודת יד ב-60 ₪ ומ-1+1 על הבירות […]
- מרכז העניינים – חדשות טבעון והסביבה אוכל
- בר- מסעדה קווקזית חדשה נפתחה ביקנעם בהשקעה של כ-3 מיליון שקל

מגנוליה (פרח), על ידי המסעדן אלברט אברמוב ומשיקה תפריט עסקיות ערב החל מ-40 ₪ לרגל החזרה לבית הספר
הבר-מסעדה שנפתחה לאחרונה ביקנעם משיקה השבוע תפריט עסקיות ערב חדש (16:00-20:00) החל מ-40 ₪ בלבד, העסקית בנוייה ממנה עיקרית, תוספת ושתייה. בנוסף באותן השעות יהנו הסועדים מ-2 מנות מהמטבח הקווקזי בעבודת יד ב-60 ₪ ומ-1+1 על הבירות מהחבית והיין.
הכל החל כאשר אלברט חזר לפני כ-6 שנים משהות של 13 שנים בסיאטל שם ניהל חברת יבוא מצליחה והחליט לעשות עליה בגלל שהיה צריך לעזור למשפחה הקרובה בניהול עסק של מזון שהיה ברשותם. תחום האכול לא היה זר לו וגם בזמן שהותו בארה"ב הוא רצה לפתוח עסק מזון. לאחר 5 שנים של עבודה והצלחה גדולה בעסק הוא החליט להגשים את החלום שלו, ולהקים מתחם שיאגד בתכו אוכל בעבודת יד, מוקפד כדי להכיר לכלום את המטבח הקווקזי האמתי. במקבל לאהבה שלו לאכול, אלברט הוא מכור למוסיקה ולהופעות חיות, ולכן היה לו ברור כשהוא יפתח מקום שישלב את שתי אהבות שלו בחיים. בשעות הצהריים ועד אזור השעה 21:00 מסעדת מגנוליה מתפקדת כמסעדה עם מוזיקה טובה. אבל אחרי אותה השעה המקום "הופך את עורו" לבר שמשלב בתוכו הופעות חיות של מיטב האמנים, במה פתוחה ואפילו מסיבות עם דיג'יי .
לאלברט היה חשוב שהתפריט לא ישתנה גם בשעות המאוחרות של הלילה, הוא רוצה לראות אנשים שיושבים על הבר עם מבחר קוקטיילים לצד מנות קווקזיות אוטנטיות, למשל צאבוריק. חווית בילוי חדשה ומיוחדת לאזור עמק יזרעאל והצפון כולו.
את מגנוליה עיצבה האדריכלית מרטה בר שהקו אותו בחרו ישלב מודרניות שכן הוא נמצא בלב מתחם הייטק הפורח של יקנעם. המקום מכיל 120 איש וישנה אפשרות לאירועים פרטיים בקומת הגלריה המונה 35 איש, בהשקעה כוללת של כ-3 מיליון ₪ . המקום החדש בנוי על תפריט קווקזי אותנטי שרוב המנות בתפריט הן עבודת יד, את התפריט בנה אלברט יחד עם אמו, ליזה כאשר התמקדו במאכלים שנהוג לאכול בצפון קווקז .
בין המנות עבודת יד תמצאו :
- דושפרא בשר מטוגן/מבושל -8 יחידות כיסוני בצק ממולאים בשר צלעות בעבודת יד, מוגש עם עירית קצוצה מעל ורוטב
- צ׳ודו – מאפה קווקזי מסורתי מבצק שמרים במילוי בשר צלעות בעבודת יד, אפוי בתנור אבן, מוגש עם רוטב.
- צ׳יבורק בשר – מאפה צ'יבורק במילוי בשר צלעות בעבודת יד אפוי בתנור אבן מוגש עם רוטב.
- פירושקי תפו"א – מאפה פירושקי מבצק שמרים במילוי תפוח אדמה ובצל בעבודת יד אפוי בתנור אבן, מוגש עם רוטב
לצד המנות עבודת היד תמצאו מנות שכולם אוהבים, כמו:
- המבורגר אנגוס 250 גר' -המבורגר מבקר אנגוס 250 גרם מוגש בלחמניית מחמצת עם ירקות, איולי חזרת ואיולי צ'יפוטלה
- סלופי ג׳ו – בשר עגל מובחר מפורק בבישול ארוך עם ירק, מוגש בלחמניית מחמצת בליווי רוטב ברביקיו
- כריך מניפת אנטרקוט – רצועות אנטרקוט עם שום קונפי בצל מקורמל וכוסברה בלחם לבחירה בליווי ירקות ואיולי צ'יפוטלה
- כריך חזה עוף פילדלפיה – חזה עוף בתיבול פילדלפיה, בלחם לבחירה בליווי ירקות ואיולי צ'יפוטלה
- כריך קציצות דגים – קציצות דג לבן בלחם לבחירה בליווי ירקות ואיולי חזרת
- פיצה בייטס פסטו – בצק פיצה מגולגל עם רוטב פסטו שנעשה במוקם (מכיל צנוברים ופרמזן), 100% מוצרלה אפוי בתנור אבן, מגיע עם איולי פסטו בצד.
מגנוליה מיוזיק בר, כוכב יקנעם, יקנעם.
טלפון – 04-862-0575
אתר – magnoliamusicbar.co.il
שעות פתיחה:
ראשון – חמישי – 16:00-24:00
שישי ושבת -20:00-24:00
כתיבת תגובה