ערב הצדעה לעובדות ועובדי המרכז הרפואי העמק לדורותיהם בהשתתפות יו"ר ומנכ"ל הכללית בהנחייתו המיוחדת של יובל סגל, שנולד וגדל כאן בבית החולים, ובהשתתפות הקומית המבריקה של הדר לוי, שגם היא ילידת בית החולים ובת העמק.את הערב פתחנו עם ברכת נשיא המדינה יצחק (בוז’י) הרצוג. יו”ר דירקטוריון כללית יוחנן לוקר בירך את האורחים ומנכ”ל כללית הנכנס […]
- מרכז העניינים – חדשות טבעון והסביבה בריאות
- 100 שנים. ערב אחד – חלוצים מאז ולתמיד
ערב הצדעה לעובדות ועובדי המרכז הרפואי העמק לדורותיהם בהשתתפות יו"ר ומנכ"ל הכללית
בהנחייתו המיוחדת של יובל סגל, שנולד וגדל כאן בבית החולים, ובהשתתפות הקומית המבריקה של הדר לוי, שגם היא ילידת בית החולים ובת העמק.
את הערב פתחנו עם ברכת נשיא המדינה יצחק (בוז’י) הרצוג. יו”ר דירקטוריון כללית יוחנן לוקר בירך את האורחים ומנכ”ל כללית הנכנס ד”ר איתן וירטהיים נשא את נאום הבכורה בתפקידו כמנכ”ל.
ד”ר מאור ממן סיפר את סיפורו של בית החולים מאז ועד היום, ואמר: “אירוע המאה היה אמור להיחגג בשנה שעברה 2024, ובצוק העיתים, בשל המלחמה הזזנו אותו כמה פעמים, אבל החלטנו לא לדחות יותר, מתוך תקווה שהוא ייסמן את תחילתה של תקופה חדשה של שיקום תקומה וריפוי.
אנחנו כולנו מופקדים על ההווה ועל העתיד של בית החולים – ותפקידנו להמשיך את המפעל החלוצי הזה: לחלום ולהגשים, לתכנן ולהקים, להמציא ולחדש, ובתוך כל זאת – תמיד לשמר את הרוח. להיות גאים במעשינו, להיות ראויים למילות התודה של אלו הבאים בשערינו”.
במרכז הערב התקיים גם מפגש מרגש של מנהלי המרכז הרפואי לדורותיהם – ד״ר יעקב זילברג, ד״ר ערן הלפרן, ד״ר אורנה בלונדהיים וד״ר מאור ממן. ענת סקה בירכה בשם וועדי העובדים והרופאים.
על הבמה ריגשו אותנו רמי קליינשטיין בהופעת אורח מיוחדת, וההופעה המרכזית של חנן בן ארי שסחף את כולנו וגרם לכל העמק לשיר בקול אחד ולהתפלל לחזרתם של החטופים ולשובם בשלום של כל חיילינו ואנשי כוחות הביטחון.
התרגשנו, שרנו ורקדנו יחד – לחיי המאה הבאה של המרכז הרפואי העמק!
קרדיט צילום: גל סיזו





כתיבת תגובה