צויין בשלל אירועים ובחלוקת שי אישי לעובדות המועצה
- מרכז העניינים – חדשות טבעון והסביבה חדשותרמת ישי
- יום האשה ברמת ישי

ע"י ראש המועצה עופר בן אליעזר. יצוין כי ברמת ישי למעלה כ-76 אחוזים מעובדי המועצה הינן נשים, וכך גם בדרג הניהולי שם 5 מתוך 9 המשרות הניהוליות מאוישות על ידי נשים. ראש מועצת רמת ישי עופר בן אליעזר: "לציון יום האישה ברמת ישי, ולאות הערכה על תרומתן של עובדות המועצה על העשייה הרבה, ביקרתי אצל כל העובדות המסורות שלנו יחד עם סיגלית ברזאני היועצת לקידום מעמד האישה, הודיתי להן בשם כל תושבי רמת ישי והענקתי שי צנוע וברכה"
רמת ישי הצטיינה מאז ומתמיד בהעצמת נשים. מועצת רמת ישי היתה הראשונה אשר בראשה עמדו שתי ראשות מועצה- יהודית שושני ז"ל וזלדה קרמר תבד"ל, כבר בשנות השישים. מגמה זו נמשכת גם ומעמיקה גם בשנים האחרונות כאשר ברמת ישי 76% מעובדי המועצה הינן נשים, כאשר גם בדרג הניהולי המגמה דומה, למעלה ממחצית מהמנהלים הינן נשים (חמש מתוך תשעת מנהלי המחלקות והאגפים) ובהן מחלקת החינוך, השירותים החברתיים (רווחה) וההנדסה.
לציון יום האשה הבינלאומי שחל בשבוע שעבר וכאות הוקרה לעובדות המועצה, ביקר בשבוע שעבר עופר בן אליעזר, ראש מועצת רמת ישי, אצל כל עובדות המועצה, יחד עם סיגלית ברזאני, יועצת ראש המועצה למעמד האישה. הנשים קיבלו מכתב ברכה ושי צנוע. במכתב נכתב בין היתר: "נשים ברחבי כל העולם נאבקות על בסיס יומי על הזכות להישמע, להיות מובנת, להילקח בחשבון ולקבל הכרה על בסיס אישיות וכישורים ולא על בסיס מגדרי. הדיון נמצא על סדר היום הציבורי באופן גלוי ולגיטימי. הדרך עוד ארוכה, אבל מרגע שהוכרה והוכרזה כלגיטימית אין בה יותר ספק. תודה לך על חכמתך, אישיותך והכישורים שאת מביאה איתך, תודה על המסירות ועל התרומה המשמעותית, תודה על מה שאת".
במסגרת אירועי יום האישה מקיימת המועצה שלל פעילויות. בשלוש מהן ביקר ראש המועצה בן אליעזר וברך את הנשים-במפגש החברתי לנשות רמת ישי "שלא מדעת", ובהרצאה של התזונאית עדי מילר. כמו כן ביקר וברך בן אליעזר באירוע שקיים עבור הנשים חב"ד רמת ישי. אירוע נוסף שיתקיים במהלך החודש-המופע המרכזי עם אורנה דץ ודינה אור, שיתקיים ב-22 במרץ.
ראש מועצת רמת ישי עופר בן אליעזר: "לציון יום האישה ברמת ישי, ולאות הערכה על תרומתן של עובדות המועצה על העשייה הרבה, ביקרתי אצל כל העובדות המסורות שלנו יחד עם סיגלית ברזאני היועצת לקידום מעמד האישה, הודיתי להן בשם כל תושבי רמת ישי והענקתי להן שי צנוע וברכה. תודה רבה לכן נשים יקרות, על מי שאתן ועל מה שאתן מעניקות לחברה ברמת ישי בפרט, ומדינת ישראל בכלל. רמת ישי".
כתיבת תגובה