בבית הספר ארזים תוכשר כניסה נוספת והתלמידים ילמדו בכיתות של עד 15 תלמידים. יערך חיטוי וניקוי הכיתות והחצרות.
- מרכז העניינים – חדשות טבעון והסביבה חדשותרמת ישי
- רמת ישי נערכת לחזרה ללימודים בגנים ובכיתות א'-ג'


זום בארזים. צילום: מועצת רמת ישי
ביום שני החל לפעול בביה"ס מרכז הלמידה לתלמידים מהחינוך המיוחד. ראש המועצה עופר בן אליעזר סייר יחד עם מנהל התפעול ומנהלת מחלקת החינוך בבתי הספר. בן אליעזר השתתף השבוע במפגשים כיתתיים עם שכבת כיתה ג' באמצעות הזום לקראת החזרה הצפויה ללימודים
מועצת רמת ישי נערכת לקראת חזרה ללימודים בשבוע הבא-בשלב ראשון צפויים לחזור ללימודים תלמידי כיתות א-ג' וגני הילדים בצורה מדורגת.
צעד ראשון וחשוב בדרך לחזרה לשגרה במערכת הלימודים נרשם ביום שני בבוקר עם פתיחת מרכז הלמידה עבור תלמידים מהחינוך המיוחד, שילמדו בימי שני, שלישי וחמישי ויצטרפו לתלמידי החינוך המיוחד שלומדים במוסדות מחוץ לישוב.
ראש המועצה עופר בן אליעזר, מנהלת מחלקת החינוך פנינה שלזינגר ומנהלת בית הספר טלי אימברמן פגשו את הצוות החינוכי וקיבלו את פניהם של התלמידים. במקביל החלה הערכות לחזרה ללימודים: תוכשר כניסה נוספת לבית הספר, כניסה שלישית על מנת למנוע אפשרות של עומסים בכניסה. כמו כן יקבעו שעות לימוד מדורגות והתלמידים ילמדו בכיתות של עד 15 תלמידים. בנוסף יערך חיטוי וניקוי הכיתות והחצרות.

חינוך מיוחד קורונה
צילום: מועצת רמת ישי
ראש המועצה עופר בן אליעזר: "הנחיתי את מנהלת מחלקת החינוך פנינה שלזינגר ומנהל התפעול ניסים יחזקאל להיערך ליום ראשון הקרוב (3 במאי) לקראת חזרה ללימודים של תלמידי כיתות א-ג ותלמידי הגנים, כאשר אנו במרכז השלטון המקומי דוחפים לקבלת אישור זה בכפוף להנחיות משרד הבריאות (לימודים בחצאי כיתות, שמירה על ריחוק חברתי ועוד), מה שיאפשר להורים נוספים לחזור לפעילות מלאה במקום עבודתם".
כחלק מהליך החזרה ללימודים השתתף בן אליעזר ביום שני השבוע בשיעורי זום כיתתיים של שכבת כיתה ג' כחלק מהליך החזרה ללימודים. בן אליעזר שוחח עם התלמידים על אופן קבלת ההחלטות בימים מורכבים אלה ועל ההחלטה לבטל את מופע הזיקוקים השנה כמו גם שוחח איתם ראש המועצה על תחושותיהם בימים אלה והתרשם מרצונם של התלמידים לחזור למסגרת לימודית בבית הספר.
בן אליעזר: "מחלקות החינוך והתפעול שלנו פועלות כדי להכשיר את בית הספר ארזים וגני ילדים לחזרה ללימודים במתכונת החדשה תחת הנחיות משרד הבריאות. התרגשתי מאוד לשוחח עם התלמידים בשיעור הזום ולשמוע מהם עד כמה הם משתוקקים לחזור ללימודים בבית הספר".
כתיבת תגובה